De Livia Lixandru,

Anda Adam a plecat acasă și a părăsit competiția în lacrimi. Momentul emoționant a avut loc marți seara, la Kanal D.

”Eu ştiu de ce l-am nominalizat, ştie toată lumea. El nu se încadrează în echipa noastră. Eu tot ce vorbesc, vorbesc în spiritul unei echipe de fotbal.”, a mărturisit Giani.  ”Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede.”, a mărturisit Anda Adam înainte de a se afla verdictul.

Anda Adam a fost eliminată de la Exatlon. A părăsit show-ul în lacrimi. “Nu mă așteptam”

”Mă simt încrezător, Cosmin, mă simt special că am cunoscut acest grup de oameni, că am legat o relaţie şi, indiferent de hotărârea publicului, o voi păstra. Ştiu că acum se uită o mulţime de telespectatori, nu pot să le transmit decât gânduri bune, sper că au văzut un Andrei Stoica devotat şi sper să aibă încredere în mine.”, a mărturisit Andrei Stoica la Kanal D.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

”Numele celui care pleacă în România, care îşi face bagajele, este Anda Adam.”, a spus Cosmin Cernat, moment în care aceasta a izbucnit în lacrimi. ”Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România că să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final.”, a mărturisit ea.

Faimoșii și Războinicii de la Exatlon” România au luptat  împotriva Exatlon MexicDupă ce au luptat unii împotriva celorlalti,  a venit timpul ca  aceștia să lupte împreuna ca o singură echipă, sub steagul României. 

Citește și

VIDEO-REPORTAJ / Cum s-a văzut învestirea guvernului din Videle, capitala miniștrilor. ”Doamna Dăncilă are toate tablele pe casă, dar să nu fie manipulată”

Scriitorul Adrian Schiop, actor în filmul ”Soldații, poveste din Ferentari”: ”M-am inspirat din Libertatea!”

 

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile