Mergi direct la conținut »
VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie... sălbatică:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”

Anda Adam ne-a vorbit despre trăsnăile din copilărie. Cântăreața, care obișnuiește să-și ducă fetița în toate parcurile de distracție, face asta tocmai pentru că ea nu a avut parte de așa ceva când era mică. Ea ne-a mărturisit că mare parte a copilăriei și-a petrecut-o în compania bunicilor.

De Ana Maria Păsat,

De când a apărut micuța Evelin, viața Andei Adam s-a schimbat radical. Indiferent de programul pe care-l are, își face timp pentru fiica ei.

Cântăreața merge cu micuța cam în toate parcurile de distracții, locuri care pe vremea sa lipseau: „Îmi fac timp să petrec cât mai mult cu ea. Venim des să se bucure de lucrurile pe care noi nu le aveam. Se simte foarte bine copilul. Aici găsim lucruri potrivite pentru vârsta ei. Avem un trenuleț drăguț, plasa de sărit după care e înnebunită”.

Anda a mai spus că ea și acum se mai urcă pe trambulină. Și că, atunci când era copil, sărea în pat până făcea praf salteaua: „Trambulina mă fascinează și acum, când prind ocazia sar și eu. Pe vremea mea nu aveam o astfel de trambulină, dar săream în pat. Făceam varză salteaua părinților!”.

Cântăreața avea ritualurile ei cu bunicii

Anda a povestit și că, mică fiind, ea petrecea mult timp cu bunicii săi. „Stăteam mai mult la bunici, părinții lucrau amândoi, taică-meu era campion, sportiv de performanță. În vacanțe, aveam adevărate ritualuri cu bunicii. Plecam cu cei din partea tatălui la munte, iar cu bunicii din partea mamei făceam picnicuri. Mergeam cu păturica să mâncăm, la pădure. Am avut o copilărie foarte frumoasă, de care-mi aduc aminte cu plăcere”, a mai spus ea.

Acum, roata s-a întors. Distracția ei e pe planul doi, de copilărie trebuie să se bucure Evelyn. Iar în vacanță a avut grijă din plin de asta: „Cea mai frumoasă amintire din această vacanță a fost faptul că am fost în trei, eu, soțul și Evelin. Pentru mine astea sunt cele mai frumoase vacanțe, indiferent unde, chiar și în București”.


VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close