Mergi direct la conținut »
Anda Adam a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Care este secretul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Care este secretul ei

Anda Adam a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Care este secretul ei

Anda Adam a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Artista a dezvăluit cum a scăpat în doar o lună, de kilogramele în plus. Vedeta a renunțat la două ingrediente extrem de importante.

De Livia Lixandru,

Anda Adam a spus că dieta aceasta poate ajuta să pierzi chiar 14 kilograme în doar două luni, tot ceea ce trebuie să facă este să renunţi la zahăr şi sare, potrivit one.ro.

Anda Adam a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Care este secretul ei

Anda Adam este foarte atentă la felul în care arată

Artista recunoscut că a scăpat de 6 kilograme, pentru că a renunțat definitiv la sare și zahăr, iar rezultatul este cel așteptat. Interpreta nu are de gând să renunțe aici.

Anda Adam este o femeie în pas cu moda, însă face eforturi uriașe pentru a se prezenta impecabil în fața fanilor. Și asta deoarece artista detestă să meargă la shopping sau la coafor. n timp ce colindatul prin magazine sau orele petrecute într-un salon sunt motive de relaxare pentru multe femei, pentru Anda Adam aceste îndeletniciri reprezintă o adevărată corvoadă. “Sunt un om foarte activ, îmi place să fac multe lucruri într-u timp foarte scurt. Sunt o femeie mai atipică așa, nu îmi place la shopping și nu îmi place la coafor”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Citește și

Presa internațională, despre protestele din Capitală: „Fără târg de Crăciun în Piața Victoriei”

Close
Închide
  Close