Mergi direct la conținut »
Andra și Cătălin Măruță dorm separat. Ce se petrece în casa lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andra și Cătălin Măruță dorm separat. Ce se petrece în casa lor

Andra a făcut dezvăluiri din ce se petrece în familia sa. Artista doarme separat de partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

De Dana Aramă,

 

Andra a fost invitată la Digi FM, unde a făcut declarații despre familia sa. Deși ea și Cătălin Măruță se iubesc ca în prima zi, cei doi dorm separat. Motivul este legat de cei doi copii ai lor, fiecare dintre aceștia dormind cu împreună cu unul dintre părinți.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reuşesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieţii mele. Este cel mai important din viaţa mea. Am învăţat să fiu părinte şi îmi e teamă să nu greşesc undeva. Întreb în stânga şi în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă.

Eu sunt poliţistul rău. Eu sunt puţin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. Dimineaţa, hai, militărie! David întârzie de fiecare dată! Am această problemă de trezire şi pentru că doarme cu tati. Eva doarme cu mine”, a declarat Andra, potrivit okmagazine.ro.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citește și: ANALIZĂ | Răzvan Burleanu, 5 ani de mandat în fruntea FRF. Multe promisiuni, puține calificări

 

Close
Închide
  Close