La sfârșitul lunii februarie, Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre iubit. A spus că se iubește cu un jurnalist din România, dar preferă să nu îi dea numele. Se mândrește cu relația pe care o are acum și speră ca în viitor să se căsătorească din nou și să mai aibă un copil.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a declarat ea pentru Playtech.

andreea-antonescu-iubit-jurnalist-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artista i-a făcut cunoștință și mamei sale cu actualul iubit, fiica Sienna încă nu știe că e iar într-o relație. „Mama îl cunoaște deja. L-a văzut și Sienna, dar nu i-am spus încă cine e”, a mai adăugat cântăreața.

Andreea Antonescu nu a divorțat încă de soț

Se știe că Andreea Antonescu e separată de soț, de Traian Spak, dar încă nu au divorțat legal. El e în America, ea e în România. Nu mai e nicio șansă se se împace, după cum a recunoscut ea acum.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oameni maturi cu planuri de viitor separate! Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând! Eu îmi doresc să-mi refac viața”, a mai mărturisit artista.

Urmărește-ne pe Google News