Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan dă cărțile pe față. "Dăm impresia greșită că totul este..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan dă cărțile pe față. "Dăm impresia greșită că totul este..."

Andreea Bălan dă cărțile pe față. „Dăm impresia greșită că totul este…”

Andreea Bălan a spus exact ce se ascunde sub strălucirea unei vedete: muncă, dedicare și foarte multe sacrificii.

De Dana Aramă,

Andreea Bălan a făcut un scurt comentariu despre ceea ce se află dincolo de strălucirea unei persoane care se află în showbiz.

„Ne place să arătăm mereu partea glam, strălucitoare și dăm impresia greșită că totul este sau a venit ușor în calea noastră.
Dar nu e așa, sub rochiile strălucitoare și machiajul frumos, stau zile întregi de muncă, dedicare, pasiune și sacrificii”, a afirmat cântăreața.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George BurceaArtista este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ea și partenerul său de viață  mai au o fiică, Ella.

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

Close
Închide
  Close