Mergi direct la conținut »
Mesajul lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan e însărcinată cu al doilea copil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan e însărcinată cu al doilea copil

Mesajul lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan e însărcinată cu al doilea copil

Actorul George Burcea a transmis un mesaj după ce s-a aflat că Andreea Bălan îl face tătic pentru a doua oară.

De Dana Aramă,

 

Momente extrem de fericite în familia cântăreței Andreea Bălan și a actorului George Burcea după ce s-a aflat că aceștia urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Dezvăluirea despre sarcina Andreei Bălan a fost făcută în exclusivitate pentru revista Unica.

După ce s-a aflat că Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, actorul George Burcea, soțul artistei, a transmis un mesaj în mediul online.

„Ella Maya ne-a luat la ședința foto pentru revista @unica_romania . Totodata, familia „jiumbilor” zâmbareți vă anunță că un nou membru va ateriza în casuțã☺️. Tata jiumb va intra in hibernare totală pentru păstrarea energiei și calmarea cearcănelor postnatale??❤️ Unica.ro”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.

Mesajul este însoțit de fotografia apărută pe coperta revistei Unica, în care cei doi artiști apar alături de fiica lor, Ella, aceasta fiind pentru prima dată când cei doi arată chipul fetiței.

Citește și: Editorial din Oradea: Jurnalistul Mircea Chirilă, ironii la adresa Gabrielei Firea și autoironie pentru stilul ardelean de administrație!

 

Close
Închide
  Close