MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2017 09:11

Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc de al doilea copil. „Vreau un băiat”

Distribuie

Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc de al doilea copil. Cei doi au mărturisit că vor un băiețel.

Andreea Bălan și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în luna martie a acestui an. În octombrie 2016 a venit pe lume fetița lor, Ella.

Cântăreața și actorul au fost invitați la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a oferit amănunte despre viața lor de familie.

 

Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc de al doilea copil. Actorul își dorea copil de la 18 ani

 

„Noi acum suntem o familie. Când face ceva foarte important, face pentru noi. Ea face pentru familie, pentru casă, nu am de ce să fiu supărat. Eu pot să profit de brand-ul ei şi să cresc şi eu pe lângă ea…

Mi-am dorit un copil de la 18 ani. I-am spus mamei să adopt unul… Mi-am dorit să facem apoi şi am reuşit minunea asta. Cu Andreea dansez şi prin casă. Şi cu Ella. Mă enervează dacă ţipă, mai ţipă la echipă. Chiar ieri am vorbit cu ea despre chestia asta. După doi ani de zile am înţeles-o. E un om de  1,65 metri care conduce un business. Are o groază de chestii pe cap pe care ea singură le face. Ea investeşte şi vrea să iasă bine…

Ne mai dorim un copil, un băiat. Noi suntem patru, iar Andreea este singură la părinţi. E mai bine să fie doi, trei, să vorbească. Din păcate părinţii se duc, dacă are fraţi e mai bine”, a declarat George Burcea.

„Plecăm doar noi doi, ca porumbeii. Cu ea n-am plecat. O să mergem în Dubrovnik cu toţii, merge şi mama. Ea adoră să aibă grijă de mama.

Merge şi mama. O iubeşte enorm. Îşi dedică viaţa pentru Ella. A intrat şi la pensie anticipat. Este de un real ajutor…

Îmi mai doresc un băieţel, dar mai aşteptăm puţin. Să ne promovăm şi proiectele”, a afirmat Andreea Bălan.

Citește mai multe despre George Burcea pe Libertatea.

Comentarii