În acest an, în luna noiembrie, Andreea Berecleanu și Constantin Stan vor împlini 6 ani de căsnicie. Ei sunt foarte fericiți împreună și se susțin necondiționat de 10 ani, atunci când a început povestea lor de dragoste. Vedeta de la Prima TV are o mulțime de planuri împreună cu soțul ei, care este medic estetician.

„Minunați! Avem aproape 10 ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile! Visăm și ne facem planuri în fiecare zi!”, a spus Andreea Berecleanu despre anii petrecuți alături de Constantin Stan.

Andreea Berecleanu susține că nu există divergențe sau certuri între ea și partenerul ei. Ca în orice cuplu se mai întâmplă să apară neînțelegeri din cauza punctelor de vedere diferite, însă niciodată nimic grav sau care să le afecteze relația care durează deja de un deceniu.

„Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insurmontabil”, a spus Andreea, pentru viva.ro.

andreea-berecleanu-si-constantin-stan-4-500×500-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Berecleanu a devenit bunică la 44 de ani

Prezentatoarea îi este recunoscătoare soțului ei pentru iubirea necondiționată pe care i-o oferă și se bucură că împreună au o familie minunată. Andreea Berecleanu, în vârstă de 47 de ani, este deja bunică, pentru că fiica soțului ei dintr-o căsnicie anterioară a devenit mamă în urmă cu trei ani.

„Pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea, și ginerele nostru, nepoata noastră de 3 ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat!”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Urmărește-ne pe Google News