Mergi direct la conținut »
Andreea Berecleanu și soțul ei, nași. "În discreție și respect"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Berecleanu și soțul ei, nași. „În discreție și respect”

Vedeta TV Andreea Berecleanu și partenerul ei de viață au fost nași pentru un cuplu de prieteni. Prezentatoarea a arătat superb în ținuta aleasă pentru eveniment.

De Dana Aramă,

 

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, au fost nași în acest weekend. Cei doi au devenit părinții spirituali ai unui cuplu de prieteni.
„Nuntă pentru prietenii noștri. Iubire. Putere. Emoție. respect. #nași #amintiri #viata”, a transmis Andreea Berecleanu pe contul ei de Instagram.


„Poveștile de dragoste ne emoționează și ne bucură sufletul. A venit rândul prietenilor noștri să-și mărturiseasca dragostea în fața lui Dumnezeu. În cea mai profundă și fireasca declarație de dragoste, în discretie și respect. Exact așa cum îi știm. Noi le-am fost martori și le suntem părinți spirituali de astăzi înainte. La mulți ani fericiți!”, a mai spus ea și pe pagina sa de Facebook.

Pentru eveniment, prezenatoarea de televiziune a ales o rochie vaporoasă, viu colorată, care i-a pus în valoare fizicul de invidiat.


Prezentatoarea TV și partenerul ei de viață se află în aceste zile la Skiathos, în Grecia.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate și mai admirate prezentatoare de știri de la noi din țară. În vârstă de 43 de ani, vedeta are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Close
Închide
  Close