De Petre Dobrescu,

Prietenie pe muchie de… bisturiu

Constantin Stan şi Mihaela Bilic au format un cuplu solid atât acasă, cât şi la cabinetul de chirurgie estetică pe care medicul îl deţine, pentru o perioadă de mai bine de treisprezece ani. Pentru el, Mihaela a renunţat la Bucureşti şi s-a mutat la Bacău.
Şi-au cumpărat o casă din lemn la 15 km de Bacău şi au petrecut o perioadă fericită. Printre prietenele apropiate ale Mihaelei se afla şi Andreea Berecleanu. Prietenia a fost atât de mare, încât, atunci când nutriţionista şi-a lansat cartea despre diete, Andreea i-a scris recenzia. Potrivit unor declaraţii de la vremea respectivă, Mihaela era despărţită de estetician încă dinainte ca acesta să formeze un cuplu cu Andreea, locuind chiar separat de acesta.

Divorţ cu explozie imediată

Avocatul Călin Giurgiu a recunoscut într-o emisiune de televiziune că a surprins pe telefonul nevestei, Cosmina Ionescu, un mesaj dubios între ea şi Andrei Zaharescu, şi asta încă din 2010. Au iniţiat imediat divorţul, pe care l-au dorit a fi amiabil şi fără dezvăluiri în presă.
La scurt timp, Cosmina a devenit liberă, aşa cum s-a întâmplat un an mai târziu şi cu Andrei Zaharescu. Avocatul Călin Giurgiu este cel care l-a executat silit pe Gigi Becali în 2009 pentru neplata donaţiei de 150.000 de euro pe care a promis-o în mod public Spitalului Marie Curie.

Pensie alimentară cu scandal

După ce Andrei Zaharescu s-a apărat în ziarul Libertatea privind procesul de executare silită pe care fosta soţie i l-a deschis, Andreea a reacţionat prin avocatul său.
Aceasta susţine că timp de şapte luni, actualul consul nu a contribuit cu nimic la creşterea celor doi copii pe care-i au împreună şi că i-a deschis process pentru că acesta nu a vrut să plătească de bunăvoie cei 9.500 de dolari pe care-I datorează.
După despărţirea de cel care i-a fost soţ şi coleg de pupitru, Andreea Berecleanu şi-a continuat cariera în TV, ca gazdă a principalului jurnal de ştiri al Antenei 1. La câteva luni după divorţ, a ieşit la iveală legătura ei amoroasă cu esteticianul Constantin Stan. Iniţial, a negat-o, dar, cu timpul, a învăţat să nu o mai ascundă.
Divorţul de Andreea Berecleanu a venit pentru Andrei Zaharescu şi cu o reorientare profesională. În acea perioadă părăsise televiziunea pentru postul de purtător de cuvânt la Guvern şi, la scurt timp, a fost numit consul în Africa de Sud. Acolo, îşi trăieşte povestea de iubire cu avocata Cosmina, care l-a făcut din nou tată.

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor
HOROSCOP

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor