MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 11:23

Andreea de la “Insula Iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de Gabi

Distribuie

Apariție surpriză la un târg pentru mirese din Timișoara. Andreea, fosta iubită a lui Gabi de la "Insula Iubirii" i-a făcut o vizită lui Hannelore, care își prezenta colecția de rochii în cadrul evenimentului.

Andreea a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Hannelore a avut grijă ca bruneta să arate perfect, chiar dacă doar pentru câteva zeci de minute, pentru că fosta concurentă din Thailanda nu este pregătită încă să facă pasul cel mare.

Cea care a făcut publică fotografia este chiar Hannelore, care a ajutat-o să facă alegerea potrivită. „Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea”, a scris Hannelore pe contul de socializare.

După ce au apărut împreună la ultima ceremonie a focului, la șase luni de la încheierea show-ului, situația dintre Gabi și Andreea a luat o altă întorsătură. Cei doi au dezvăluit prin intermediul unui video, cum merge relația dintre ei și cum li s-a schimbat viața după participarea la „Insula Iubirii”.

Citește și

DISPREȚ! Primăria Gabrielei Firea, mai opacă decât cele din Londra, Berlin și Madrid! Singura instituție care nu explică pe ce cheltuiește banii cetățenilor pentru transportul urban

Citește mai multe despre Insula iubirii, rochie de mireasa și targ pe Libertatea.

Comentarii