MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 11:31

Andreea Ibacka a făcut prima declarație după ce a născut. “Atât de multă dragoste“

Distribuie

Andreea Ibacka a devenit pentru prima oară mamă, în urmă cu două zile și este încă internată în spital, alături de micuța ei, al cărei nume nu l-a dezvăluit încă. Soția lui Cabral a publicat o fotografie din rezerva în care ea stă cu fetița ei

„Atât de multă dragoste în spatele uşilor. Maternitate. Fetiţă. Mamă. Familie. Miracol. Viaţă. Flori”, a scris Andreea Ibacka.  Cabral a publicat imagine cu bebelușa lui, la o zi după venirea pe lume a fetiţei.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!
În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.
Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.
Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral pe reţelele de socializare.

Citește și

ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra liderul

 

Citește mai multe despre Andreea Ibacka și declaratie pe Libertatea.

Comentarii