Mergi direct la conținut »
Andreea Ibacka are probleme cu garderoba. "Asta îmi mai lipsea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Ibacka are probleme cu garderoba. "Asta îmi mai lipsea"

Andreea Ibacka are probleme cu garderoba. „Asta îmi mai lipsea”

Actrița Andreea Ibacka are probleme cu garderoba. Aceasta trebuie să-și înnoiască ținutele, dat fiind că vechile haine îi vin tot mai mulate din cauza sarcinii.

De Dana Aramă,

Andreea Ibacka că este însărcinată. Acesta este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață, Cabral. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka. Andreea Ibacka are 24 de săptămâni de sarcină și a mărturisit că are probleme cu garderoba, astfel că se vede nevoită să meargă la cumpărături pentru a-și achiziționa haine și încălțăminte adecvate pentru sarcină.


„Pentru că timpul zboară ca nebunul, am ajuns deja la 24 de săptămâni de sarcină. Cu aceeași garderobă… deocamdată.

Desigur, hainele îmi sunt mai mulate decât mi-au fost vreodată. Așa că zilele viitoare îmi iau inima și portofelul în dinți și ies la cumpărături.

Mi-am propus să dau iama în colecțiile pentru gravide, cu tot cu planul meu de atac.

Dacă tot a venit vara (în sfârșit), trebuie să iau cu mine acasă câteva ROCHIȚE PETRECUTE. Asta în primul rând, pare o investiție bună. Unele „reglabile”, pe care să le pot refolosi și după naștere, petrecute mai mult decât în prezent.

… Susținerea bustului a devenit o preocupare permanentă în ultima vreme. Volumul crește pe toate flancurile, la fel și riscurile gravitaționale. ?

Cu alte cuvinte, must have pe lista mea de cumpărături: sutiene/ bustiere comode, toate culorile, adaptate timpurilor și măsurătorilor actuale.

Cât despre încălțări… amenințătoarea retenție de apă din timpul sarcinii nu pare să fi lovit hotărâtor pe strada mea. Până în prezent nu mi s-au umflat deloc picioarele și nici nu mi-a crescut măsura la pantofi.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Mă mulțumesc cu cei 2 x 38 cu care pășesc prin viață de vreo 20 de ani. Și așa trăiesc pe picior mare încă din adolescență… Asta îmi mai lipsea, să ajung să port 42! ?

Chiar și așa, îmi caut nerăbdătoare încălțăminte cât mai ușoară, cu talpă joasă. Tocurile mă însoțesc doar pentru poze și cumetrii, să nu-mi forțeze norocul.

Espadrilele, tenișii și săndăluțele îmi completează, deci, lista de cumpărături”, a explicat Andreea Ibacka pe blogul său.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Close
Închide
  Close