Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea s-a enervat la culme. "Ieși afară din emisiune"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea s-a enervat la culme. "Ieși afară din emisiune"

Andreea Mantea s-a enervat la culme. „Ieși afară din emisiune”

Andreea Mantea a răbufnit la emisiunea Puterea Dragostei, pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D. Aceasta s-a enervat pe un concurent care a țipat la ea.

De Dana Aramă,

 

Hamude a ridicat tonul la Andreea Mantea, iar aceasta i-a replicat imediat.

„Țipi la mine sau mi se pare mie? Încerci să mă prostești în față? Ieși afară din emisiune, nu mai vreau să te văd astăzi. Ieși afară, nu-ți permit să-mi vorbești așa”, i-a spus Andreea Mantea lui Hamude.

Vedeta a fost foarte deranjată că Hamude a țipat la ea și că a încercat să o mintă în legătură cu surpriza lui Adrian pentru Larisa, concurenți la show.

„Dar mă descalifici de tot! Bine, Andreea, mi-ai spus să plec și nu vrei să mă mai vezi. Eu în momentul ăsta să știi că m-am descalificat și îți promit că nu mă mai întorc”, a spus Hamude.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: Jurnaliștii spanioli, fascinați de România! Ziarul El Pais a publicat lista celor mai frumoase sate din țara noastră

 

 

Close
Închide
  Close