Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea, cu băiețelul la emisiune. "Ne-a făcut capul pătrat, nu mai putem" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea, cu băiețelul la emisiune. "Ne-a făcut capul pătrat, nu mai putem" | FOTO

Andreea Mantea, cu băiețelul la emisiune. „Ne-a făcut capul pătrat, nu mai putem” | FOTO

În ediția de marți a emisiunii "Te vreau lângă mine", de la Kanal D, Andreea Mantea și-a făcut apariția alături de fiul ei, David.

De Dana Aramă,

Mama și fiul au fost în centrul atenției și au avut un schimb de replici delicioase.

„Eu astăzi am ajuns cu greu la emisiune pentru că am avut o mică problemuță. Bine, e un pic cam mare, cântărețte ceva. ce îmi ziceai tu David azi-dimineață? Până să venim aici? Cum ai zis? S-a pierdut…
„Dar de ce te duci la „te vreau lângă mine?” că te vreau eu lângă mine… Eu te vreau lângă mine”. Zi cum zicei azi-dimineață. Zi să audă toată lumea. Nu ai curaj? Nu mai ai curaj? Nu vrei să vorbești cu noi?
Te rog frumos să vorbești cu noi, dacă nu… eu mă supăr pe tine, să știi. Până acum ne-a făcut capul pătrat, nu mai putem, a nenorocit Kanal D, vă spun sincer. Vorbește ca o moară stricată, nu se mai oprește, nu mai tace, nu mai tace. Uitați-vă ce față tristă are. Mai e puțin și chiar o să te cred. Chiar o să te cred că ești supărat”, a spus Andreea Mantea în debutul emisiunii.
Vedeta și-a întrebat fiul dacă vrea să stea pe scaunul ei, iar replica acestuia a fost una extrem de haioasă: „E prea mare, e prea mare pentru mine”.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

„Cum se numește emisiunea asta, ia spune?”, l-a mai chestionat Andreea Mantea pe băiețelul ei.
„Muncă… muncă”, a spus David.


„Și eu te vreau pe tine lângă mine. Așadar, am suportat criticile colegilor, să nu mă cheme vreun șef după emisiune să îmi zică: „Măi față, ce cauți cu copilul după tine la televizor?”. Dar, așa îmi făcea și seara, doar că la un moment dat îl lua somnul și scăpam. Dar acum ziua, ce zice el, că poate să meargă cu mine. De săptămâna viitoare începe grădinița și am scăpat. Am scăpat, Dumnezeule”, a completat Andreea Mantea.

 

Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.


Citește și: Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Close
Închide
  Close