Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, adevărul despre boala ei. "Așteptări cu inima strânsă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, adevărul despre boala ei. "Așteptări cu inima strânsă"

Andreea Marin, adevărul despre boala ei. „Așteptări cu inima strânsă”

Andreea Marin a oferit amănunte despre operația prin care a trecut în urmă cu ceva timp și despre medicii care s-au ocupat de ea. Anul acesta, Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme la coloana vertebrală. Se pare că problemele de sănătate ale vedetei de televiziune au fost destul de mari. Andrea Marin a vorbit, într-o postare pe contul său de socializare, despre operația prin care a trecut și despre medicii care au fost alături de ea.

De Dana Aramă,

„Ce face un an să devină memorabil? Ce am trăit în anul ce tocmai se încheie și rămâne acolo, în suflet și în minte, de neuitat? Pentru mine, întâlnirile cu oameni ce m-au marcat și emoțiile lăsate în mine de ei sunt primul motiv de amintire, cu drag.

Deși sunt un om optimist și care nu se plânge prea des, nu pot să spun că semnele de întrebare iscate de problema mea de sănătate nu mi-au adus îndoieli, așteptări cu inima strânsă. Poate cea mai dificilă întrebare a fost: unde mă operez, cu încredere? Cum nimic nu pare a fi întâmplător, o recomandare a unui alt pacient a venit către mine și astfel am cunoscut nu un medic, ci… un înger păzitor: Dr. Dragoș Zamfirescu.

Aveam să găsesc în Clinica Zetta o mână de oameni buni că pâinea caldă, să-mi aflu vindecarea, dar să aflu și că există Asociația ZETTA , locul unde medicii voluntari își dau mâna și fac minuni pentru cei ce aproape că și-au pierdut speranța că ar putea avea parte de operațiile complexe salvatoare de reconstrucție după accidentele grave prin care au trecut, incendiile cărora le-au căzut pradă, amputațiile, urmările lăsate pe trupul lor de cancer sau alte dureri ale vieții, prea greu de descris în cuvinte.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Aveam să merg mai departe de propria problemă -minoră, în comparație cu necazurile atâtor oameni pe care i-am cunoscut ulterior – și să mă implic trup și suflet, pentru că acești medici meritau să fie ascultați, ajutați să ajute, prețuiți că profesioniști și că oameni”, a scris vedeta.

„Și totul a pornit de la un singur om: doctorul Dragoș Zamfirescu. Prea modest să spună multe lucruri despre el. O spun eu. Pentru că, datorită acestei întâlniri memorabile, îmi voi aminti mereu acest an. Și cumpăna trecută cu bine pentru mine, și frumusețea unor oameni care tac și fac. VĂ MULȚUMESC !”, a adăugat ea.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close