De Dana Aramă,

Andreea Marin, care recent a divorțat de medicul turc Tuncay Ozturk, este mămica unei fetițe, Violeta.

Aceasta este rezultat al mariajului pe care vedeta de televiziune l-a avut cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, prezentatoarea a explicat care este relația cu fiica sa.

 

Andreea Marin face dezvăluiri despre fica ei. „Mă fac că respect acest lucru”

„Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului. ne înțelegem foarte bine, călătorim ca fetele, cum spune ea. Suntem prietene.

Sper că îmi spune toate secretele, dar acum nu pot să bag mâna în foc. E simpatică și, până la urmă, trebuie să aibă și ea spațiul ei intim. Îmi spune uneori că e pre-adolescentă și că are nevoie de intimitate acum. Mă fac că respect acest lucru”, a spus Andreea Marin.

 

Andreea Marin face dezvăluiri despre fica ei. „Moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei”

„De când o am pe Violeta în viața mea m-am schimbat mult ca om și am înțeles altfel lumea, prioritățile. Am altă viziune și am devenit un om mult mai responsabil. Chiar față de propria-mi viață. Dacă înainte eram ștrulubatică și cumva îndrăzneam multe lucruri, acum înțeleg că nu pot să mă pun în pericol fără să mă gândesc și la fiica mea. Gândești pentru doi din momentul în care ai un copil, nu doar pentru tine.

Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică… de multe ori o las pe ea să-mi aleagă ținuta pentru un eveniment pentru că îmi place această joacă mamă-fiică.

Mergem la filme animate împreună, citim,  ne place călătoria, n-avem granițe. Vrem să ne simțim cetățeni ai lumii, așa am hotărât. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Avem grijă de animalele noastre, grădinărim împreună. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa. Nu mi-ar plăcea să devină artistă. Aș vrea să aibă o viață mai liniștită, acum că sunt trecută prin toate”, a mai spus Andreea Marin, care l-a anunțat imediat pe Ștefan Bănică atunci când fetița lor a fost bolnavă.

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări