MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Andreea Marin: ”Înainte NU ȘTIAM CE MERIT şi acum am învăţat că POT MAI MULT”

Distribuie

Într-un interviu pentru site-ul viata-libera.ro, vedeta este cât se poate de optimistă într-o asemenea situație și le transmite celor care trec prin ceea ce a trecut ea că ”viaţa nu ar trebui să se împartă în: înainte şi după divorţ”, ci ”înainte nu ştiam ce merit şi acum am învăţat că pot mai mult”.
Viaţa noastră n-ar trebui să se împartă în: înainte şi după divorţ. Viaţa noastră ar trebui să se împartă în: înainte nu ştiam ce merit şi acum am învăţat că pot mai mult. Despre asta e vorba. E vorba, din nou, despre respectul pe care ni-l acordăm nouă înşine şi despre încrederea că merităm mai mult în viaţă. Şi de ce să nu luăm de la viaţă darurile care ni se cuvin – fireşte dacă demonstrăm că le merităm. Şi dacă, la un moment dat, ceea ce dăruieşti unui om nu e de-ajuns pentru ca relaţia să meargă bine, şi consideri că e inechitabilă cumva, eu cred că e bine să ai maturitatea să vorbeşti despre asta, să încerci tot ce e posibil să salvezi ce e de salvat, sau să trăieşti echilibrat şi civilizat mai departe, într-o relaţie la distanţă cu acea persoană, care poate fi mai mult decât fostul tău companion, poate fi tatăl copilului sau al copiilor tăi. În cazul nostru, lucrurile decurg foarte civilizat. Mi-aş dori ca asta să se întâmple în cât mai multe cazuri”, a declarat Andreea pentru site-ul viata-liberă.ro.

Cine este Andreea Marin?

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, cuplul a anunțat pe Facebook că divorțează.
AFLĂ MOTIVUL pentru care ANDREEA MARIN NU A PLÂNS, după DIVORȚUL de Ștefan Bănică!

Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii