MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

AFLĂ MOTIVUL pentru care ANDREEA MARIN NU A PLÂNS, după DIVORȚUL de Ștefan Bănică!

Distribuie

Andreea Marin a dezvăluit la emisiunea ”Draga mea prietenă” care a fost motivul pentru care nu a plâns după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică.
N-am plâns din acest motiv. Sunt un om sensibil, dar nu am plâns. Mai cu seamă când ai un copil alături cred că e foarte bine să fii optimist ca părinte. Nu aș spune că a fost o perioadă grea pentru că eu nu am dramatizat-o. S-a întâmplat ceea ce e firesc să se întâmple atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie. Eu sunt un om foarte practic. Asta e viața, trebuie să o trăim frumos”, a declarat Andreea Marin la emisiunea ”Draga mea prietenă”.
Chiar dacă susține că în urmă cu un an nu se punea problema unui divorț, vedeta se pare că era pregătită psihic pentru o astfel de despărțire.
”Un divorț nu trebuie să te dărâme! Eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătatea”, declara Andreea în vara anului trecut.

Cine este Andreea Marin?

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, cuplul a anunțat pe Facebook că divorțează. Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii