MENIU CAUTĂ

Andreea Marin îşi va risca viaţa de dragul lui Tuncay?

Distribuie

Două cicatrici, fiecare de câte 15 centimetri, sunt şi acum semnele care-i amintesc Andreei Marin că a fost la un pas de a părăsi această lume, după ce a fost diagnosticată, la câţiva ani distanţă, cu sarcină extrauterină.
Vedeta a povestit cu lux de amănunte despre acest capitol trist din viaţa sa în cartea “Preţuieşte viaţa”, iar amănuntele sunt de-a dreptul înspăimântătoare: «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. Dacă nu… muriţi, domnişoară. (…)» “M-am trezit pe un pat de spital”, scria Andreea despre primul astfel de moment de cumpănă.
Istoria avea să se repete însă: “Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu câţiva ani. (…) O nouă tăietură de 15 centimetri s-a suprapus peste vechea cicatrice. Când am deschis ochii după operaţie, primele cuvinte pe care le-am auzit au fost: «Ţi-am spus că o să fie bine». Medicul mi-a confirmat: «Eşti norocoasă»”.
Chiar dacă cele două amintiri triste i-au marcat existenţa, Andreea nu se dă bătută şi, plină de curaj, se gândeşte să-i facă fiicei sale, Violeta, un frăţior sau o surioară.
Cel de-al treilea soţ al ei, turcul Tuncay Ozturk, iubeşte la nebunie copiii, iar “Zâna”, de dragul lui, ar risca din nou. Ar trece cu vederea nu doar cele două extrauterine, ci şi cele două operaţii la coloană.
Astfel că, întrebată recent dacă se gândeşte să mai aibă un copil, Andreea Marin a replicat fără să stea pe gânduri: “Da, de ce nu? Dacă Dumnezeu îmi dă această binecuvântare, de ce nu?”.
Are probleme şi la coloană
Verdictul specialiştilor nu este însă unul prea optimist pentru ea.
“Dat fiind faptul că sarcinile ectopice au fost pe aceeaşi parte, iar de atunci a devenit şi mamă înseamnă că o trompă este încă funcţională. Poate rămâne gravidă pe cale naturală, dar există un risc ridicat de extrauterină. O nouă astfel de sarcină îi poate pune viaţa în pericol , dacă nu se va opera la timp. Există însă şi riscul agravării problemelor cu coloana”, a precizat pentru Libertatea un medic specialist.

Violeta ţine foarte mult la fizioterapeut

Tuncay Ozturk, soţul Andreei Marin, nu a ascuns faptul că îi adoră pe cei patru nepoţei ai săi şi că şi-ar dori el însuşi să devină tată.
În plus, medicul fizioterapeut şi Violeta, fetiţa de şase ani a vedetei TV cu Ştefan Bănică jr, petrec destul de mult timp unul cu celălalt şi se înţeleg atât de bine, încât se pare că e greu să le distragă cineva atenţia de la activităţile recreative. De altfel, şi Andreea Marin a declarat în câteva rânduri cât de bine se simt împreună.
”Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu (…) Violeta îl place, se înţeleg bine”, declara Andreea în urmă cu două luni.
Mai mult pentru a arăta cât de bine se înţelege cu micuţa Violeta, Tuncay a postat pe pagina lui de facebook un desen în care micuţa a scris pe o inimioară ”Love Tuncai” (îl iubesc pe Tuncai).

Şi-a cunoscut noul soţ la un spital din Turcia

Andreea Marin l-a cunoscut, de altfel, pe actualul său soţ, Tuncay Ozturk, cu ocazia problemelor pe care aceasta le-a avut la coloană.
După operaţie, ”Zâna” s-a tratat la clinica din Turcia unde lucra fizioterapeutul turc, între cei doi luând naştere o frumoasă poveste de dragoste, după divorţul de Ştefan Bănică junior, potrivit mărturisirilor făcute chiar de Andreea Marin.
După câteva luni de relaţie, Andreea şi Tuncay aveau să-şi oficializeze relaţia în faţa ofiţerului Stării Civile chiar în ziua în care vedeta împlinea 39 de ani, pe 22 decembrie 2013.

Comentarii