Mergi direct la conținut »
Andreea Marin a vorbit despre relația cu noul iubit. Zâna nu se mai ascunde. “La vârsta mea venerabilă e nevoie de…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin a vorbit despre relația cu noul iubit. Zâna nu se mai ascunde. “La vârsta mea venerabilă e nevoie de…”

Andreea Marin a vorbit despre relația cu noul iubit. Zâna nu se mai ascunde. “La vârsta mea venerabilă e nevoie de…”

Andreea Marin a vorbit despre relația cu noul iubit, la doar câteva zile, după ce a fost surprinsă alături de acesta. Zâna își trăiește din plin viața și se bucură de fiecare clipă, la aproape un an de când a divorțat de Tuncay Ozturk.

De Livia Lixandru,

Andreea Marin a fost văzută zilele trecute  în compania lui Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, însă atunci când a fost întrebată dacă între cei doi există o poveste de iubire, Zână a refuzat să facă declarații. Într-un final,  Andreea Marin a confirmat  noua sa relaţie, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Andreea Marin a vorbit despre relația cu noul iubit, în vârstă de 32 de ani

„Andreea Marin poate fi cucerită cu o floare, dar nu e de ajuns. La vârsta mea venerabilă e nevoie de mai mult, de sentimentul de încredere, de protecţie şi de masculinitate, trebuie să simt că am un bărbat alături”, a declarat Andreea Marin la „Agenţia VIP”.

„Eu nu mă plâng. Trăiesc de 20 de ani această poveste, deja m-am obişnuit cu ea. Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite…. aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând. În cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu este firesc să fii într-un loc public să vină cineva să îţi bage în ochi două telefoane, fără să îţi ceară voie să te filmeze.”, a spus Andreea Marin.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

„Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că în câteva luni am avut parte de linişte. Aceste luni te ajută să creşti frumos într-o relaţie. Noi am mai ieşit împreună şi înainte. Da, sunt liniştită şi fericită, nu vreau să fac confesiuni despre asta”.

Andreea Marin a vorbit și despre fiica ei, dar și despre legătura pe care aceasta o are cu tatăl ei. „Peste 10 ani vreau să fiu o mamă de mireasă. La 20 de ani te poţi căsători. Eu am făcut-o la 18. Acestea sunt lucruri pe care copiii noştri le fac. Da, Violeta este un copil foarte sensibil, foarte inteligent şi talentat. Moşteneşte şi de la tatăl său talentul. Ca soacră voi fi un om deschis şi un om bun.  Pentru Violeta, tata e tata şi rămâne tata. Ea îşi doreşte să trăiască într-o casă în care e fericire”, a mărturisit Andreea Marin la Antena Stars.

Citește și


Premiul Nobel pentru Pace 2017 | Cine ar fi principalii favoriți să primească distincția


 

Close
Închide
  Close