De Livia Lixandru,

Andreea Marin a fost văzută în compania lui Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, însă atunci când a fost întrebată dacă între cei doi există o poveste de iubire, Zână a refuzat să facă declarații.

Reacția incredibilă a Andreei Marin după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia. “Nu ești dator nimănui să…”

Reacția incredibilă a Andreei Marin după ce a fost surprinsă ținându-se de mână cu alt bărbat

Însă, la scurt timp, fanii de pe contul de socializare au întrebat-o direct, iar vedeta a fost sinceră și a încercat să lămurească situația, fără a confirma relația cu bărbatul alături de care a fost văzută în acest weekend. “O întrebare la care sper să primesc un raspuns și nu un „block” ? De ce doar cand ai tu nevoie/dorești atentia presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, gradina etc.,  iar atunci când esti „prinsa pe nepregătite” ( de mana cu actualul ) îi tratezi de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter aratand o față duplicitara? Seara buna!”,  a fost comentariul lăsat de o fană în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Andreea Marin a răspuns imediat. “Nu e nimic duplicitar in a decide ca nu vrei sa raspunzi oricarui personaj care isi permite sa te traga de maneca pe strada, agresandu-te cu intrebari, filmandu-te fara sa ceara acceptul. Cand esti abordat civilizat, raspunzi civilizat, pentru ca simti. Altfel, nu. Nu esti dator nimanui sa faci confesiuni despre viata intima, daca nu vrei”,  a fost reacția Andreei Marin după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia.

Citește și


EXCLUSIV/ Legătură indestructibilă dincolo de moarte. Andreea Berecleanu: “Îl visez pe tata foarte des, în fiecare noapte aproape!”


 

 

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu