Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Raicu părăseşte Prima TV, după 14 ani! Care este motivul

Andreea Raicu părăseşte Prima TV, după 14 ani! Care este motivul

De Iulian Simbeteanu,

Prezentatoare susţine că a luat această decizie pentru că „politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele” şi cu planurile ei de viitor.
”Politica de programe a postului nu mai corespunde cu lucrurile pe care mi le doresc în acest moment. În acelaşi timp, faptul că niciunul dintre proiectele pe care mi le-au propus nu au mai reprezentat o provocare a fost decisiv. Pentru mine televiziunea nu e doar o ocazie de a apărea pe micul ecran. Nu-mi doresc să fiu la televizor doar de dragul de a fi văzută. Este o profesie care m-a făcut să evoluez, lucru extrem de important pentru mine atât pe plan personal, cât şi profesional şi am nevoie de această provocare în permanenţă”, a declarat Andreea Raicu, pentru paginademedia.ro.
Andreea Raicu a fost imaginea postului de televiziune Prima TV, unde a prezentat numeroase emisiuni, precum ”Big Brother”, ”Megastar”,  și “Reuniunea de clasă”.
În urmă cu o lună, Mihai Găinușă a cerut insolvența companiei care deține Prima TV și că a oprit emisiunea ”Cusurgiii” pentru că nu a fost făcută nicio plată în contul activității lui la acest program.

Close
Închide
  Close