Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cum bancurile nu cad bine după mese, Andrei Duban s-a apucat de cântat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cum bancurile nu cad bine după mese, Andrei Duban s-a apucat de cântat

VIDEO/ Cum bancurile nu cad bine după mese, Andrei Duban s-a apucat de cântat

Viața lui Andrei Duban este plină de roluri, ultimul pe care și l-a îmbrăcat fiind acela de solist, căci s-a apucat de cântat. Nu orice ci muzică populară și de petrecere.

De Florian Gheorghe,

Pentru o cazare onestă și un bănuț în plus, câștigat în vacața de vară, actorul și prezentatorul de televiziune prezintă și cântă seară de seară, înveselind turiștii cazați la un mare resort din Mamaia. Loc unde se mută cu tot cu familie și dulap pentru întreaga vară, începând din iunie și până în luna septembrie.

Cum bancurile nu cad bine după mese, Andrei Duban s-a apucat de cântat

Pitoresc pe litoral ca și stabilopozii, căci resorturile turistice de la malul mării reprezintă locuința sa de vară de aproape zece ani, Andrei Duban (46 ani) a decis să mai schimbe glumițețe și bancurile cu un cântecel așa că, noile valuri de turiști au șansa să-l admire și să-i încurajeze debutul în lumea soliștilor purtători de ie.

Duban, actor ce, în afara rolului de personaj amuzant la televizor a jucat pe scenele mai multor teatre consacrate bucureștene, amintim Teatrul Național Ion Luca Caragiale, Teatrul Mic ori  Teatrul Ion Creangă, acum ”joacă” sârbe pe scena din curtea complexului hotelier pentru buna dispoziție a turiștilor și nu-i exclus să-l întâlnim din toamnă într-o nouă stagiune, a nunților.


CITESTE SI:

EXCLUSIV/Văduva lui Dan Spătaru e co-producătoare a unui show în memoria artistului. De 14 ani se luptă pentru proiect!

 
 
Close
Close
Închide