Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Andrei Duban și soția, prima despărțire de fiul lor. ”Când l-am revăzut, am sărit pe el ca la fotbal!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV / Andrei Duban și soția, prima despărțire de fiul lor. ”Când l-am revăzut, am sărit pe el ca la fotbal!”

Invitat să participe la show-ul „Ferma vedetelor”, Andrei Duban susține că a făcut față provocărilor, mai ales că alături i-a fost și soția, Grațiela, însă psihic i-a fost aproape imposibilă ruptura de Armin. Andrei Duban s-a despărțit pentru câteva săptămâni de fiul lui.

De Denisa Macovei,

Deși inițial s-a bucurat că el și soția lui vor sta câteva zile departe de Armin, asta pentru ca micuțul să învețe ceva din experiența asta și să nu mai fie atât de alintat, cât a stat la „Ferma Vedetelor” Duban s-a gândit non stop doar la cel mic. Așa că, în momentul în care a terminat filmările, nu a mai așteptat nicio clipă, ci a luat imediat drumul Bucureștiului. „Adevărul este că mi-au făcut o supriză extraordinară și nu l-au dus la școală în ziua respectivă, când eu am ajuns de la fermă. L-am găsit în curte, nu a avut răbdare nici el să mă aștepte în casă. Cum am deschis ușa, era în curte și m-am aruncat pe el ca la fotbal. Știi cum e după ce dai gol, sari grămadă”, ne-a povestit entuziasmat Duban.

cum arată copilul lui Andrei Duban

Andrei Duban s-a despărțit pentru câteva săptămâni de Armin

Aflat pentru prima dată în postura de a sta mai mult timp departe de fiul lui, Andrei Duban i-a cerut ajutorul tatălui său, dar și unei surori de-a Grațielei pentru ca micuțul să nu simtă absența părinților. „A fost prima dată când am stat atât de mult timp despărțiți de el. De obicei dacă eu eram plecat în turneu, rămânea Grațiela și invers. Dar de data asta am avut noroc fiindcă am avut o cumnată, o soră a Grațielei, și pe tatăl meu, bunicul lui Armin, care s-au ocupat și împreună au reușit să treacă peste moment. Dar până la urmă să știi că i-a prins bine și lui, fiindcă prea era cocoloșit. Este clar că bunicul și mătușa l-au răsfățat și mai tare, dar am recuperat repede. Din momentul în care ne-am întors, îți dai seama”, ne-a mai spus prezentatorul de televiune.

VIDEO: Bogdan Sorocan / FOTO: Dumitru Angelescu


CITEȘTE ȘI: Doi jurnalişti au fost omorâți. Trupurile lor au fost găsite pe o plantație de trestie de zahăr în Guatemala


Close
Închide
  Close