Mergi direct la conținut »
Andrei Ștefănescu s-a accidentat la picior. “Mi-am pus folie, mi-am pus creme“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andrei Ștefănescu s-a accidentat la picior. “Mi-am pus folie, mi-am pus creme“

Andrei Ștefănescu s-a accidentat la picior. “Mi-am pus folie, mi-am pus creme“

Andrei Ștefănescu a avut parte de un incident pe care cu siguranță nu îl va uita curând. Prezentatorul tv s-a opărit cu ceai, după ce recipientul în care a pus apa fierbinte s-a spart.

Andrei a intervenit imediat ştiind ce trebuie să facă în cazul arsurilor, însă abia apoi a început durerea mare, atunci când au apărut băşicile pe piele. Artistul a povestit totul în direct la Antena Stars.

„Azi noapte la 11 m-am opărit. Ayan adormise. Eu în fiecare seară îmi fac un ceai. Când am pus din ibric în recipient, s-a spart recipientul, tot ceaiul mi-a căzut pe picioare. Drept pentru care am o opărire foarte frumoasă. Am făcut nişte băşici. Mi-am pus folie mi-am pus creme, tot felul de chestii”, a spus Andrei Ştefănescu la „Star Matinal de weekend”, emisiune pe care o prezintă alături de Nasrin Ameri.

Andrei Ștefănescu va fi co-prezentatorul emisiunii Acces Direct alături de Simona Gherghe, după ce Alex Velea a renunțat la post, pentru a se ocupa de cariera muzicală. Andrei Ștefănescu va apărea alături de Simona Gherghe numai în momentele de divertisment, după cum a declarat chiar colegul lui, Dan Capatos.

Citește și

Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela

 

Close
Închide
  Close