MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 16:44

Cine l-a înlocuit pe Alex Velea la „Acces Direct”. Este o față cunoscută de la Antena 1

Distribuie

Andrei Ștefănescu va fi co-prezentatorul emisiunii Acces Direct alături de Simona Gherghe, după ce Alex Velea a renunțat la post, pentru a se ocupa de cariera muzicală.  Andrei Ștefănescu va apărea alături de Simona Gherghe numai în momentele de divertisment, după cum a declarat chiar colegul lui, Dan Capatos.

„Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct”, a spus Dan Capatos.

„Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…”, a declarat Andrei Ștefănescu.

În prima ediție din acest sezon, Simona Gherghe a avut prima reacție, despre plecarea lui Velea de la emisiune.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a anunţat Simona Gherghe la „Acces Direct”.


Citește și:

Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare

Citește mai multe despre Andrei Stefanescu și acces direct pe Libertatea.

Comentarii