Mergi direct la conținut »
Angela Similea și Marius Țeicu învie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica ușoară. Împreună, după 30 de ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Angela Similea și Marius Țeicu învie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica ușoară. Împreună, după 30 de ani!

Angela Similea și Marius Țeicu învie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica ușoară. Împreună, după 30 de ani!

Unul dintre cele mai populare și iubite duete din muzica ușoară românească, Angela Similea și Marius Țeicu, se reface la mai bine de 30 de ani de când cei doi artiști au încântat cu piesele lor.

De Florian Gheorghe,

Șlagărele “Nu-mi lua iubirea (dacă pleci)”, “Tu, iubirea mea” ori “Voi cânta pentru mileniul III”, ale căror refrene sunt încă vii în memoria celor de peste 40 de ani, au fost reorchestrate și se află, alături de alte melodii de succes, pe două albume semnate Angela Similea și Marius Țeicu.

“Doamna muzicii ușoare românești” a revenit în țară din SUA, pentru lansarea acestor materiale discografice, intitulate “Trăiesc” și “Să ne reamintim”, în cadrul unui eveniment care va avea loc săptămâna viitoare.

Angela Similea, 72 de ani, și Marius Țeicu, 73 de ani, au devenit prieteni la sfârșitul anilor 60. Pe atunci, el absolvise Conservatorul și era profesor la Școala Populară de Artă, dar și pianist pentru Angela Similea. În scurt timp, au decis să facă echipă pe scenă și în studioul de înregistrări și au creat și interpretat zeci de melodii.


Citește și:

Damian Drăghici se reinventează la 49 de ani și dă muzica țigănească pe cea populară. “O să cânt folclor, la nai”

 
 
Close
Close
Închide