MENIU CAUTĂ

Anna Lesko a trăit coşmarul vieţii pe Jepii Mari | EXCLUSIV

Distribuie

Dacă până mai ieri poveştile cu urşii din România care ies din bârlog pentru a-şi căuta hrană, chiar şi în locuri populate, nu o speriau mai deloc, ei bine, acum, Anna Lesko poate spune că a trecut ea însăşi printr- o astfel de spaimă soră cu moartea. Fix în aceeaşi zi în care într-o comună dâmboviţeană un urs rămânea prins în gardul unei livezi, la aproximativ 200 de metri distanţă de o şcoală, artista trăia şi ea clipe de coşmar, undeva pe Jepii Mari, în Munţii Bucegi. La jumătatea traseului pe care ea şi grupul de prietene îl aveau de făcut, basarabeanca a dat nas în nas cu… Moş Martin. ”Am tras o sperietură pe cinste. Ursul cobora şi ne-am întâlnit. Am simţit şi am auzit cum crengile se rupeau, apoi un mârâit de urs. Ne-am speriat foarte tare, ne-am trezit cu el în spatele nostru”, a mărturisit Anna pentru Libertatea.
Au alergat până la Cruce
Înainte de a se aventura în această excursie, artista fusese prevăzătoare şi se documentase cum trebuie procedat în astfel de situaţii, fără a bănui că acest lucru o va ajuta enorm. ”În acel moment, am făcut gălăgie, urlam, strigam şi ne mişcam foarte repede. Iar traseul nu este deloc u ş o r , n i c i dacă-l faci în condiţii normale, fără stres. Noi l-am parcurs într- un timp mult mai mare din cauza acestui urs. Am ajuns sus aproape de Cruce şi am făcut o pauză acolo, unde cică urşii nu prea urcă pentru că nu au ce mânca, dar noi tot şoc a t e am rămas. În rest, totul a fost superb. Am mers echipate cu tot ce trebuie, iar excursia a durat două zile. La ora 7.00 eram deja pe munte”, a spus basarabeanca.

Din munţi, direct la bal

Plecată în munţi, Anna şi-a lăsat băieţelul de şapte luni pe mâini bune. Adam a rămas cu Adrian, iubitul artistei şi tatăl lui. ”Noi ne împărţim mereu sarcinile”, susţine ea. Altfel, nici nu s-a dezmeticit bine din sperietura trasă pe Jepii Mari, că a doua zi a pornit din nou la drum, de data aceasta spre Alexandria. Anna a făcut show la un bal al bobocilor din localitatea teleormăneană.

Citește mai multe despre Anna Lesko pe Libertatea.

Comentarii