Mergi direct la conținut »
Anna Lesko a fugit în Dubai să scape de epidemia de gripă. Băiețelul ei a vrut la plajă, ea s-a conformat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anna Lesko a fugit în Dubai să scape de epidemia de gripă. Băiețelul ei a vrut la plajă, ea s-a conformat

Anna Lesko a plecat din țară imediat după un concert, speriată de epidemia de gripă. Oricum voia să-și ducă băiețelul într-o vacanță, așa că a grăbit un pic lucrurile și a plecat în Dubai.

De Ana Maria Păsat,

Încă de când a devenit mamă, în martie 2014, Anna Lesko a fost extrem de grijulie cu fiul său, Adam. A avut grijă ca acestuia să nu-i lipsească de la mese alimentele bogate în vitamine. Și l-a ținut departe de dulciuri până la trei ani. Atunci când, de ziua lui, micuțul a avut voie să guste din tortul aniversar.

Sănătatea copilului este foarte importantă pentru ea. Așa că atunci când a apărut pericolul gripei, s-a gândit să plece din țară pentru a-l feri de boală. Iar asta s-a potrivit perfect cu faptul că familia plănuia o vacanță într-o țară caldă. Pentru că Adam e fan soare și mare!

Exact înainte ca ministrul sănătății să declare epidemia și fix după un concert pe care nu l-a putut anula sau amâna, Anna și-a făcut bagajele și a plecat, cu iubit și fiul, în Dubai. Acum, basarabeanca e departe de pericole și se distrează de minune cu băiețelul ei, nu doar la plajă, ci și prin magazine, la shopping, unde Adam a dus-o pentru că vrea să-și mărească colecția de mașinuțe.

Nu mai vrea la munte, după accidentul de la schi din 2011

Anna Lesko iubește și vacanțele la munte, iarna, nu doar pe cele în destinații exotice, însă după accidentul de schi suferit la începutul anului 2011, în Franța, a decis să se țină departe de pârtii o vreme. Cântăreața nu s-a rănit grav atunci, dar s-a speriat foarte tare, după ce un schior a acroșat-o și a împins-o într-o prăpastie adâncă de 20 de metri. A ajuns la spital, unde i s-a pus mâna în ghips.

CITEȘTE ȘI:
Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

Close
Închide
  Close