Mergi direct la conținut »
Antonia și Alex Velea, în tandrețuri pe stradă. Reacțiile au apărut imediat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia și Alex Velea, în tandrețuri pe stradă. Reacțiile au apărut imediat

Antonia și Alex Velea, în tandrețuri pe stradă. Reacțiile au apărut imediat

Alex Velea a făcut publică, în mediul online, o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de tandră alături de partenera lui de viață, Antonia.

De Dana Aramă,

În imaginea respectivă, Antonia și Alex velea apar îmbrățișați și se sărută pe stradă, ipostaza fiind una plină de tandrețe.

Reacțiile fanilor au apărut imediat.

„Cel mai frumos cuplu”, „Minunați, o familie superbă”, „Cea mai frumoasă familie din România. Să vă trăiască prințișorii și să fiți sănătoți până la adânci bătrâneți”, „Minunați, o familie super! Așa să o țineți mereu”, „Bravo vouă! O familie frumoasă și fără scandaluri în mass media”, „Cei mai frumoși”, „Iubire”.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.


Citește și:

POVEȘTI DIN BUCUREȘTI / Ambiția de a avea un palat mai frumos decât cel regal. Istoria negustorului Nicolae Stănică, devenit Cesianu, amic al regelui Carol I

Close
Închide
  Close