Mergi direct la conținut »
Antonio Banderas va fi Lamborghini și Alec Baldwin Ferrari, într-un film despre rivalitatea celor două mărci auto
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonio Banderas va fi Lamborghini și Alec Baldwin Ferrari, într-un film despre rivalitatea celor două mărci auto

Antonio Banderas va fi Lamborghini și Alec Baldwin Ferrari, într-un film despre rivalitatea celor două mărci auto

Antonio Banderas va fi Lamborghini și Alec Baldwin Ferrari. Actorul Antonio Banderas va interpreta rolul fondatorului prestigioasei mărci auto Lamborghini într-un film în care va mai juca și Alec Baldwin, în rolul rivalului său, Enzo Ferrari, potrivit site-ului de specialitate Deadline, citat de Agerpres.

Cu titlul provizoriu „Lamborghini – The Legend”, filmul – care va fi regizat de Michael Radford („The Merchant of Venice”, 2004) – va prezenta viața lui Ferruccio Lamborghini și bazele pe care și-a clădit imperiul auto, dar și rivalitatea sa cu Enzo Ferrari.

„Cartea mea este singura care respectă realitatea și viața tatălui meu, în pofida numeroaselor legende și anecdote scrise de alte persoane care au vrut doar câteva momente de faimă”, a spus Tonino Lamborghini.

Se prevede ca filmările la acest lungmetraj, care vor avea loc în Italia și în alte locații, să înceapă vara aceasta.

Banderas, care în 2016 a prezentat filmul ‘Altamira’, a suferit în ianuarie un infarct în urma căruia a precizat că s-a recuperat fără să aibă probleme grave.

„Am suferit un atac de cord la 26 ianuarie și am avut mare noroc pentru că a fost benign și nu a lăsat sechele”, a anunțat actorul în martie, cu prilejul Festivalului Filmului Spaniol din Malaga (Spania), unde a asigurat că partea mai bună a carierei sale „urmează să vină”, a declarat actorul.

Close
Închide
  Close