Mergi direct la conținut »
Antonia Banderas a fost internat de urgență, după ce a acuzat dureri în zona pieptului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia Banderas a fost internat de urgență, după ce a acuzat dureri în zona pieptului

Antonia Banderas a fost internat de urgență, după ce a acuzat dureri în zona pieptului

Antonio Banderas a fost internat de urgență joi, la un spital din Anglia, aflat în apropiere de casa lui din Surrey, după ce a acuzat dureri puternice în piept, potrivit The Sun.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a chemat ambulanța după ce a simțit brusc „o durere agonizantă în piept”. Medicii de la spitalul St. Peter din localitatea Chertsey l-au ținut sub obervație câteva ore, iar apoi, la insitențele acestuia, l-au externat, după ce au considerat că starea sa este sigură.

Acesta a confirmat pentru tabloidul The Sun că s-a simâit rău și i-a lăudat pe medici pentru felul în care au avut grijă de el.

Antonio Banderas, întâlnire emoționantă cu Papa Francisc| FOTO

De când s-a mutat în Marea Britanie, în 2015, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită. ,

„Surrey este magic. Nu mai sunt o persoană petrecăreață. Acum am suficient spațiu și liniște ca să scriu. Lucrez la câteva scenarii”, a spus acesta.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro”, „Shrek” și „Desperado”. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham.

Close
Închide
  Close