MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2013 09:04 , de Alina Dan

ANUNŢ ŞOC de la Bianca Drăguşanu: „DEJA AM DIVORŢAT”

Distribuie

În acest sens, s-au făcut chiar numeroase scenarii, unele dintre ele de-a dreptul halucinante, altele, în schimb, plauzibile. Gura lumii e slobodă, mai ales că soţia lui Victor Slav face destule gafe care alimentează bârfele.
Cea mai recentă dintre ele este mult discutata întâlnire dintre Bianca şi fostul ei iubit, Adrian Cristea, bărbatul care a încercat, până în ceasul al 12-lea, să o recucerească.
Pentru roşcată, întâlnirea a fost una pur şi simplu accidentală. Pentru majoritatea, dar mai ales pentru „biancologi”, a fost o altă manevră de-a Biancăi prin care pregătea terenul pentru anunţul divorţului de Victor Slav.
Până când timpul va confirma sau va infirma supoziţiile, vedeta aruncă săgeţi acide în stânga şi-n dreapta, spre cei care o critică, şi nu se fereşte să fie ironică în ceea ce priveşte zvonurile care circulă cu privire la mariajul ei.
Prezentă, joi seară, în club Princess din Capitală, pentru confruntarea finală cu Morar şi Buzdugan, Bianca a răbufnit: Deja am divorţat din cauza voastră!', a spus ea.
CITIŢI ŞI:
Bianca Drăguşanu ŞI-A PĂRUIT «BIANCOLOAGA», în club! | FOTO
AROGANŢĂ MAXIMĂ. Uite cu ce IMAGINE VREA Bianca SĂ ÎŞI ÎNTĂRÂTE DUŞMANII

Comentarii