Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de băieții de la „Fly Project”. Fanii nu se așteptau la asta
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Anunțul făcut de băieții de la „Fly Project”. Fanii nu se așteptau la asta

 Fly Project lansează astăzi un nou single „Mexico”,  un must-have pentru toate playlisturile de vară. Astfel că, băieții dau startul celor mai tari petreceri și sunt cunoscuți în toată lumea pentru asta, așa că videoclipul piesei Mexico nu a făcut excepție. Fete sexy, mișcări lascive, camere obscure și contraste fluorescente.

„Mexico este o piesă mult așteptată de publicul nostru, dar și de noi. Suntem foarte curioși cum vor reacționa oamenii la ea. Nu ne grăbim să lansăm piesele, ne dorim ca fiecare să aibă acel ceva care sa ne reprezinte și care să ne dea încredere că este ceea ce trebuie”,  spune Tudor.

„Mexico” este prima lansare a trupei de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, dar și o continuare a hiturilor internaționale “Musica” și “Toca Toca”, cu un mix de engleză și spaniolă, cu care Fly Project a cucerit topurile și cluburile din întreaga lume.

Citește și

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

 

 

Close
Închide
  Close