MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Are statut de SUPER-VEDETĂ, dar SE SCOBEŞTE ÎN NAS PE STRADĂ. Vezi cine A UITAT DE MANIERE

Distribuie

Demi Moore părea că a reuşit să treacă peste trauma divorţului de Bruce Willis după ce l-a cunoscut pe Ashton Kutcher, cu care s-a căsătorit dar de care a divorţat în noiembrie 2011.
De atunci, viaţa ei s-a rezumat la o serie de relaţii pasagere cu personaje masculine mult mai tinere şi la apariţii publice controversate.
Recent, Demi Moore a fost surprinsă în timp ce mergea pe stradă scobindu-se în nas. Paparazzi au fotografiat-o în timp ce părăsea locuinţa din Los Angeles a actualului ei prieten, Will Hanigan, un hipiot australian de 30 de ani, scufundător şi căutător de perle.
Demi Moore a solicitat pensie alimentară de la fostul ei soţ Ashton Kutcher, de care s-a despărţit în noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divorţ pe care artista americană le-a depus joi la Curtea Superioară din Los Angeles.
Mai mult, ea a ajuns să îl exaspereze şi pe Bruce Willis, cu care a fost căsătorită 11 ani, până în 1998. Actorul s-a săturat de toate problemele ei şi vrea să stea cât mai departe de aceasta. Astfel, pentru a păstra o distanţă mai mare, actorul a decis să îşi vândă imensa vilă cu 11 dormitoare din Beverly Hills, care se afla în vecinătatea casei actriţei. Willis e extrem de dezamăgit de Demi din cauza vieţii sale haotice şi pentru că nu face nimic să îşi îmbunătăţească relaţia cu fetele sale.
 

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii