MENIU CAUTĂ

Aretha Franklin a lăsat trei testamente scrise de mână. Documentele au fost descoperite la aproape un an de la moartea ei

Distribuie

 Aretha Franklin, supranumită ”regina muzicii soul”, a scris în ultimii ani de viață trei testamente. Documentele au fost descoperite recent în locuința sa din Detroit, iar avocații nu știu dacă sunt sau nu legale.

Cele trei documente datează din perioada 2010-2014, ultimul fiind scris cu patru ani înainte de decesul cunoscutei cântărețe.

Cel mai recent, datând din martie 2014 şi descoperit sub nişte perne dintr-o cameră, iar potrivit scrisului de mână al Arethei, toate bunurile ei le revin membrilor familiei. Scrisul este indescifrabil pe alocuri şi cele patru pagini conţin şi adnotări, scrie Associated Press citat de Mediafax.

Avocatul familiei lui Franklin a notificat autorităţile privind cele trei testamente și urmează să se stabilească termenul unei audieri în cadrul căreia o instanță să decidă dacă acestea pot fi considerate legale și se va aplica ceea ce scrie în ele, sau copiii artistei vor împărți în mod egal averea de 80 de milioane de dolari.

Aretha Franklin a murit în august 2018 în casa sa din Detroit, suferind de cancer pancreatic, la vârsta de 76 de ani.

Aretha Franklin a fost mama a patru băieţi. Ea l-a născut pe primul său fiu la vârsta de 13 ani, din relaţia cu Donald Burk, pe care îl cunoştea de la şcoală. L-a numit Clarence, ca pe tatăl ei. După doi ani, l-a născut pe Edward, care poartă numele tatălui lui, Edward Jordan. Pe Ted l-a născut în 1964 şi poartă numele soţului artistei din acea perioadă – White. Acesta a fost şi managerul cântăreţei. Pe cel de-al patrulea fiu l-a născut în 1970. Numit Kecalf, el este fructul relaţiei cu Ken Cunningham.

Potrivit legii în vigoare din Michigan, fără o succesiune stabilită de Aretha Franklin, cei patru descendenţi vor împărţi averea în părţi egale.


Citește și: Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


 

Citește mai multe despre Aretha Franklin pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii