Cele trei documente datează din perioada 2010-2014, ultimul fiind scris cu patru ani înainte de decesul cunoscutei cântărețe.

Cel mai recent, datând din martie 2014 şi descoperit sub nişte perne dintr-o cameră, iar potrivit scrisului de mână al Arethei, toate bunurile ei le revin membrilor familiei. Scrisul este indescifrabil pe alocuri şi cele patru pagini conţin şi adnotări, scrie Associated Press citat de Mediafax.

Avocatul familiei lui Franklin a notificat autorităţile privind cele trei testamente și urmează să se stabilească termenul unei audieri în cadrul căreia o instanță să decidă dacă acestea pot fi considerate legale și se va aplica ceea ce scrie în ele, sau copiii artistei vor împărți în mod egal averea de 80 de milioane de dolari.

Aretha Franklin a murit în august 2018 în casa sa din Detroit, suferind de cancer pancreatic, la vârsta de 76 de ani.

Aretha Franklin a fost mama a patru băieţi. Ea l-a născut pe primul său fiu la vârsta de 13 ani, din relaţia cu Donald Burk, pe care îl cunoştea de la şcoală. L-a numit Clarence, ca pe tatăl ei. După doi ani, l-a născut pe Edward, care poartă numele tatălui lui, Edward Jordan. Pe Ted l-a născut în 1964 şi poartă numele soţului artistei din acea perioadă – White. Acesta a fost şi managerul cântăreţei. Pe cel de-al patrulea fiu l-a născut în 1970. Numit Kecalf, el este fructul relaţiei cu Ken Cunningham.

Potrivit legii în vigoare din Michigan, fără o succesiune stabilită de Aretha Franklin, cei patru descendenţi vor împărţi averea în părţi egale.


Citește și: Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


 

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri