MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Armin Van Buuren va susţine un show exclusiv la UNTOLD 2019

Distribuie

Armin Van Buuren va susţine Festivalul Untold de anul acesta un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru fanii evenimentului muzical de la Cluj-Napoca. Show-ul incredibil va aduce nume surpriză pe scenă și cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Armin Van Buuren vine cu o supriză pentru fanii Untold. Surpriza a fost anunțată de artist încă de la ediția de anul trecut a festivalului.

El a promis atunci că „ARMIN UNTOLD” va însemna momente incredibile care vor depăși orice așteptări, iar organizatorii spun că va fi show-ul anului în Europa.

Armin Van Buuren este cunoscut pentru inovaţie în materie de tehnologia pe care o foloseşte pentru a crea show-uri ca Armin Only şi Armin Only Intense.

„Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicaţi pe braţele lui, tehnică pe care a adus-o şi în România, la festivalul Untold”, au mai afirmat organizatorii festivalului.

Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii festivalului UNTOLD. De la an la an a crescut publicul care îl așteaptă în fața scenei, au crescut emoțiile atât pentru fani cât și pentru artist, dar au crescut și orele show-ului său, fiind de departe cele mai lungi set-uri puse pe scena unui festival din lume.

Foto: HEPTA


VIDEO/ Protest „cu cântec” al actorilor clujeni pe scena Premiilor UNITER: „Nu mai sunt destui bani la cultură”


 

Citește mai multe despre UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii