Într-o vreme când caseta audio este istorie și chiar și CD-ul e pe cale să devină, Partizan lansează noul material discografic pe… vinil, celebra placă de pick-up ce reprezenta vârful tehnologiei în 1958.

O decizie care va limita, cu siguranță, vânzările, dar îi va face fericiți pe nostalgici, fiindcă, astfel, LP-ul devine automat unul de colecție. Odată cu discul, trupa a pus în vânzare și accesorii vestimentare – asta după ce, la începutul anului, a lansat o bere cu numele Partizan.

Nostalgic, Artan a lansat cu Partizan un album pe vinil. Discul poartă numele fostei sale formații, Timpuri Noi

FOTO: Artan (al doilea din stânga) și Răzvan Moldovan (ultimul din dreapta) alături de fosta lor trupă, Timpuri Noi, formația lui Dan Iliescu (centru)

Artan a lansat cu Partizan un album pe vinil. Discul poartă numele fostei sale formații, Timpuri Noi

Artan a plecat din Timpuri Noi (în care a cântat din 1983), din pricina neînțelegerilor cu foștii săi colegi, iar când a fost întrebat dacă nu cumva titlul noului album va genera un scandal, s-a limitat la a spune: „Mă bucur să văd scandal”.

Inconfundabilul artist a mai declarat că melodiile de pe disc sunt reactualizate, dar au fost cântat de el și de Răzvan Moldovan la începuturile grupului Timpuri Noi.

Nostalgic, Artan a lansat cu Partizan un album pe vinil. Discul poartă numele fostei sale formații, Timpuri Noi

CITESTE SI:VIDEO/ E conștientă că i s-a degradat vocea! “Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții”

Urmărește-ne pe Google News