Mergi direct la conținut »
Asaf Avidan a dat autograf pe o bancnotă de un leu! Superstarul israelian, cu bunici din România, a avut parte de surprize la concertul din Capitală
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Asaf Avidan a dat autograf pe o bancnotă de un leu! Superstarul israelian, cu bunici din România, a avut parte de surprize la concertul din Capitală

Asaf Avidan a dat autograf pe o bancnotă de un leu! Superstarul israelian, cu bunici din România, a avut parte de surprize la concertul din Capitală

Cunoscutul muzician Asaf Avidan s-a aflat pentru două zile la București, unde a susținut un concert la Balkanik Festival, cel mai mare eveniment de world music din sud-estul Europei. Cu acest prilej, a avut parte de mai multe surprize din partea fanilor. La coborârea de pe scenă, Avidan a primit un ursuleț croșetat, dar și o broșă sub forma unei inimi din lemn, pe care și-a prins-o pe tricou. A dat autografe și s-a pozat cu fanii care l-au asaltat.

De Florin Ghioca,

Ulterior, pentru că s-a simțit excelent la festival, artistul a decis să se întâlnească și cu alți fani, chemându-i la el în cabină. Peste 20 de norocoși au avut ocazia să stea de vorbă cu celebrul muzician, să facă fotografii și să primească autografe. Printre aceștia s-a numărat și o tânără americancă, sosită la București special pentru Avidan și Balkanik Festival tocmai de la New York!

Însă în momentul în care i-a cerut superstarului israelian autograf, a constatat brusc că nu are pe ce să ia prețioasa semnătură, astfel că a scos din buzunar o bancnotă de un leu, pe care, amuzat, Avidan a semnat-o. Ulterior, cei doi au făcut un selfie, muzicianul fiind cel care a ținut telefonul. Fanii au avut diverse întrebări pentru Avidan.

Însă cea mai des întâlnită a fost cea legată de casa pe care artistul a mărturisit în concert că și-a cumpărat-o în Italia. Cei mai mulți au ținut să afle orașul în care a făcut achiziția imobiliară. Alții au fost curioși dacă a învățat cuvinte în română, mai ales că bunicii săi s-au născut aici. Chiar dacă nu a deprins cuvinte românești, Asaf Avidan a declarat totuși că i-ar plăcea să se reîntoarcă la noi în țară.

Asaf Avidan și Ligia Keșișian, directorul artistic al Balkanik Festival Foto: Florin Ghioca

Asaf Avidan și Ligia Keșișian, directorul artistic al Balkanik Festival   Foto: Florin Ghioca

Prima dată când am venit în România am avut emoții foarte mari. Acum m-am mai obișnuit. Îmi pare rău că nu am reușit încă să vizitez locurile în care s-au născut bunicii mei, dar îmi doresc mult să vin la un moment dat și să petrec mai mult timp aici„, a precizat Avidan sub privirile pline de admirație ale fanilor sosiți în număr mare la ediția a opta Balkanik Festival.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Balkanik Festival a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de world music din Europa. Apreciat internațional de reviste de specialitate precum Songlines sau Folker, a primit EFFE Label – Remarkable Festival pentru al treilea an consecutiv. Special pentru a participa la festival au venit persoane din Australia, Statele Unite, Asia și din întreaga Europă. De la an la an, numărul străinilor care călătoresc la București pentru a participa la Balkanik Festival este tot mai mare.


Capii celei mai mari rețele de trafic de heroină din București au fost prinși! Unul din ei și-a transformat restaurantul în depozit pentru droguri

Close
Închide
  Close