Mergi direct la conținut »
Astăzi este ziua de naștere a Corinei Chiriac. Ce decizie a luat artista. Și-a avertizat toți prietenii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Astăzi este ziua de naștere a Corinei Chiriac. Ce decizie a luat artista. Și-a avertizat toți prietenii

Astăzi este ziua de naștere a Corinei Chiriac. Ce decizie a luat artista. Și-a avertizat toți prietenii

Corina Chiriac împlinește pe 26 octombrie vârsta de 69 de ani. Artista își serbează ziua de naștere departe de casă, alături de prietenii dragi. Însă, până atunci, aceasta a ținut să le transmită tuturor, că nu va răspunde la telefon, drept urmare, cei care vor să îi ureze la mulți ani, să ia legătura cu ea, zilele următoare.

Corina Chiriac a vorbit la „Agenţia Vip” despre cum îşi va sărbători zua de naştere.  „Mâine dorm până la 11. Nu mă trezeşte nimeni. Am voie să dorm, să mă odihnesc. Îi rog pe cei care mă vor suna, să nu se supere, aştept telefoanele zilele viitoare”, a spus Corina Chiriac la „Agenţia Vip”.

Corina Chiriac a vorbit recent despre momentele când s-a îndrăgostit. Steaua muzicii ușoare românești nu a trecut prin fiorul iubirii decât o dată pentru că spunea ea, adevărata sa dragoste a fost și va rămâne muzica. Corina Chiriac a spus că a trecut printr-o chestie ”tâmpită” și că poate să se jure că ”nu-i mai trebuie îndrăgosteală”.

Citește și

Gheorghe Zamfir lasă naiul pentru bagheta de dirijor. Va conduce o orchestră și un cor, la aniversarea trupei Bere Gratis

 

Close
Închide
  Close