Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, despre dragoste. ”Am trecut printr-o chestie tâmpită...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Corina Chiriac, despre dragoste. ”Am trecut printr-o chestie tâmpită...”

Corina Chiriac, despre dragoste. ”Am trecut printr-o chestie tâmpită…”

Corina Chiriac a vorbit despre momentele când s-a îndrăgostit. Steaua muzicii ușoare românești nu a trecut prin fiorul iubirii decât o dată pentru că spunea ea, adevărata sa dragoste a fost și va rămâne muzica. Corina Chiriac a spus că a trecut printr-o chestie ”tâmpită” și că poate să se jure că ”nu-i mai trebuie îndrăgosteală”.

De Mihai Niculescu,

Totul s-a petrecut cu foarte mult timp în urmă, a declarat cântăreața de muzică ușoară la B1TV.

M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a spus Corina Chiriac.

Evident, scene romantice s-au petrecut și în viața ei, când a fost cerută de soție

Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a mai spus artista.


Tenorul român Bogdan Mihai, vedetă la Teatrul Bolshoi, la doar 28 de ani! “Mă pregătesc, la Moscova, pentru o premieră”


 

Close
Închide
  Close