MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 11:46

Astăzi este ziua de naștere a lui Dima Trofim. Artistul a făcut o dezvăluire neașteptată

Distribuie

Dima Trofim împlinește astăzi 30 de ani, iar cu această ocazie, artistul a recunoscut că pe plan sentimental stă "prost"  și nu a găsit încă femeia potrivită. Cu toate astea, Dima a dezvăluit și cum ar vrea să arate ea.

„Pe plan sentimental… sunt singur momentan. Stau prost, asta e. Pe Pământ suntem 7 miliarde, dintre care care 4 sunt femei. Trebuie să fie una şi pentru mine. Dar n-am ochit pe nimeni momentan. Trebuie să fie în primul rând sufletistă, deşteaptă,  să am cu cine vorbi, să fim compatibili, dar e normal. Fiecare om îşi doreşte lucrul ăsta. Şi bineînţeles, frumoasă. Fizic, îmi plac femeile înalte. Mi-ar plăcea să aibă bustul generos. Blondă, brunetă, nu contează. Înaltă. Îmi plac femeile tip model”, a mărturisit Dima Trofim, pentru Antena Stars.

Dima Trofim și-a pierdut recent sora, cea care l-a susținut întotdeauna în ceea ce a făcut, iar artistul nu poate trece peste dispariția acesteia. Concurentul de la Ultimul Trib a declarat că medicii sunt vinovați, iar o anchetă a fost demarată în acest caz.

Citește și

DISPREȚ! Primăria Gabrielei Firea, mai opacă decât cele din Londra, Berlin și Madrid! Singura instituție care nu explică pe ce cheltuiește banii cetățenilor pentru transportul urban

Citește mai multe despre ziua de naștere pe Libertatea.

Comentarii