MENIU CAUTĂ
16 Iun. 2018 10:44

Astăzi este ziua de naștere a Oanei Zăvoranu. Ce mesaj și-a transmis vedeta. “Să îi mulțumesti părinților că te-au făcut mafioată și deșteaptă”

Distribuie

Astăzi este ziua de naștere a Oanei Zăvoranu. Bruneta împlinește 45 de ani și se declară o femeie și o soție fericită. Aceasta a publicat pe contul de socializare, un altfel de mesaj.

„La Mulți Ani Oana! Să fii exact cum ești acum, să nu schimbi nimic, să îți dai zilnic flori în oglindă, pentru că meriți, ,să spui mereu ce ai de spus, sincer și răspicat, să fii un exemplu pentru oameni, că de aceea ești atât de iubită, să fii corectă cu tine și cu alții, acidă atunci când trebuie, sentimentală cu cine iubești tu mai mult, îndrăgostită până peste cap de soțul tau, încrezătoare în cele cinci-sașe persoane, care știi că sunt trup și suflet lângă tine, să ai succes în tot ce ți-ai propus, să ajungi acolo unde visezi ,și să faci ce îi place sufletului tău… și an de an să evoluezi spiritual, mental, financiar, și pe scara valorilor pe care singură ți le-ai stabilit, acolo sus… Să îi mulțumesti părinților că te-au facut frumoasă, smekeră, mafioată, dură și deșteaptă, cu gene bune, și să nu uiți niciodată ce iubești CEL MAI MULT PE LUMEA ASTA! La multi ani gemănoaică fascinată, controversată, versatilă, uneori neînțeleasă, excentrică, și cu suflet de aur Eu mi-am urat toate astea, că mai mult ca mine nu știe nimeni ce simt și ce îmi doresc! La multi Ani, OANA ♥️♥️♥️”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu și-a pus fațete dentare s-a pozat și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. După doi ani de vizite la stomatolog, vedeta are în sfârșit zâmbetul mult dorit.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bârlădeanu a învățat să se machieze de la profesioniști. Știu toți pașii cu ochii închiși'

 

Comentarii