Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Au devenit mame după 40 de ani! Vedetele autohtone s-au gândit mai întâi la carieră, apoi la familie

Au devenit mame după 40 de ani! Vedetele autohtone s-au gândit mai întâi la carieră, apoi la familie

A apus de mult vremea când femeile deveneau mame până să împlinească 20 de ani. În ziua de azi, fie că se concentrează asupra carierei, fie că vor să “copilărească” mai mult, fie că s-au confruntat cu probleme de fertilitate, multe femei ajung să treacă de prima tinerețe înainte de a deveni mămici. Este și cazul multor vedete din România.

De Denisa Macovei,

Alessandra Stoicescu a născut la 43 de ani

În luna iulie, Alessandra Stoicescu a devenit, pentru prima dată, mamă. Prezentatoarea TV a așteptat 43 de ani până să facă acest pas, însă acum susține că tot Universul ei se învârte în jurul Sarei Maria: “E o iubire atât de mare pe care nu o poți descrie, e o îndrăgostire. Sunt absolut îndrăgostită”, ne-a povestit Sandra Stoicescu.

Gabriela Cristea, de două ori mamă după 40 de ani

Gabriela Cristea se numără printre acele femei care au apelat la ajutor specializat pentru a-și îndeplini visul de a deveni mame. După ce a urmat tratamente de fertilizare, prezentatoarea TV a reușit să rămână însărcinată nu o dată, ci de două ori, chiar pe cale naturală. Gabriela Cristea a născut-o pe prima fiică, Victoria, în toamna anului 2017 pe când avea 42 de ani, iar când Iris pășea în familia lor, vedeta TV se apropia de 45 de ani.

Simona Gherghe, mamă înainte și după 40 de ani

Mamă a doi copii, Simona Gherghe a devenit mamă în jurul vârstei de 40 de ani, mai exact la 39, când a născut-o pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, a venit pe lume și Vlad Ioan. Chiar dacă nu mai spera să devină mamă după 40 de ani, prezentatoarea TV a fost în culmea fericirii când a aflat că familia i se mărește.

Gabriela Firea a recunoscut că a apelat la fertilizarea în vitro

În vârstă de 47 de ani, Gabi Firea a devenit prima dată mamă la 23 de ani, când l-a născut pe Tudor Ștefan. Chiar dacă acum are trei copii, între Tudor și fratele cel mai mic, Zian, este o diferență de 20 de ani. Când s-a căsătorit cu Florentin Pandele, dorința de a avea copii a fost atât de mare încât Gabriela Firea a mai născut de două ori. Astfel că pe David Petru l-a născut la 40 de ani, însă pentru că deja avea 42 de ani, a avut nevoie de ajutor pentru a-l avea pe Zian Mihail.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Luminița Anghel a rămas însărcinată după ce adoptase doi copii

Când nu mai avea nici mai mică speranță că va deveni mamă pe cale naturală, Luminiței Anghel i s-a îndeplinit cel mai mare vis. Astfel, la scurt timp după ce a împlinit 43 de ani, în decembrie 2011, artista a născut un băiețel. La momentul respectiv, Luminița mai avea doi copii adoptați, pe Măriuca și pe David, care, din păcate, nu au rămas lângă ea. David a împlinit 18 ani și a ales să plece de acasă, iar pe Măriuca a luat-o înapoi mama naturală.

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Nadia Comăneci a devenit mamă la 44 de ani

După o viață plină de glorie, Nadia Comăneci a ales să-și întemeieze o familie abia la 35 de ani, când s-a căsătorit cu fostul gimnast Bart Connor. După 10 ani de mariaj, la aproape 45 de ani, marea noastră campioană a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Dylan Paul Connor.

Halle Berry s-a chinuit din greu pentru a rămâne însărcinată

Halle Berry se numără printre actrițele internaționale care nu au reușit să devină mame decât după ce au trecut de pragul vârstei de 40 de ani. Cu eforturi destul de mari și mai ales cu sufletul sfâșiat de câte ori testele de sarcină se dovedeau a fi negative, Halle Berry a născut, pentru prima dată, în 2008. Actrița avea 42 de ani când a născut-o pe Nahla, fiica ei, iar 5 ani mai târziu devenea și mamă de băiat.

Nicole Kidman a născut după ce a adoptat doi copii

Pe când credea că nu mai are nici o șansă să devină mamă pe cale naturală, Nicole Kidman a primit cea mai frumoasă veste a vieții sale. Minunea s-a întâmplat când actrița avea deja 41 de ani, în timpul căsătoriei cu Keith Urban. Nicole a născut atunci o fetiță, pe Sunday Rose, iar doi ani mai târziu, mărea familia cu încă o fetiță, de această dată apelând la o mamă-surogat. Pe lângă cei doi copii biologici, Kidman mai are doi adoptați în timpul căsătoriei cu Tom Cruise.

Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei pharma KRKA audiază angajații din România. ”Voi știați tot!”
Recomandări

Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei pharma KRKA audiază angajații din România. ”Voi știați tot!”

Salma Hayek a devenit mamă după 41 de ani

Frumoasa actriță a devenit prima oară mamă la sfârșitul lui 2007, Salma Hayek având 41 de ani când a născut-o pe Valentina Paloma. Chiar dacă în momentul conceperii bebelușului nu era căsătorită, aceasta era cea mai mică problemă a actriței internaționale. Abia după doi ani de la nașterea Valentinei, Salma s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, multimiliardarul francez Francois Henri Pinault.

Madonna a născut la 42 de ani

Avea 41 de ani, o fată de 4 ani și doi copii adoptați, când Madonna a rămas din nou însărcinată. Când toată lumea credea că maternitatea a luat sfârșit pentru diva pop, la 42 de ani, Madonna îl avea pe Rocco, alături de soțul ei de pe atunci, Guy Ritchie. Artista internațională a continuat să-și mărească familia și după nașterea lui Rocco, însă nu pe cale naturală, ci adoptând încă doi copii.

Close
Închide
  Close