Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. 

Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție.

Timp de 9 sezoane, „Vocea României” a scris istorie. Oameni talentați, cu voci remarcabile, au făcut să vibreze scena „Vocea României” și au transmis telespectatorilor cele mai intense stări prin glasurile lor unice. 

Au început preselecțiile pentru „Vocea României”, sezonul 10

„Dacă și vocea ta merită să fie auzită, iubești muzica și vrei să împărtășești și cu alții trăirile tale, nu rata preselecțiile care îți pot pot schimba viitorul. Emoțiile unui scaun întors merită să facă parte din viața ta, așa că nu rata șansa să fii tu „Vocea României”! Noi te așteptăm la preselecții”, se arată în comunicatul transmis de către PRO TV.

  • TIMIȘOARA – 20 martie, Hotel Ibis Timișoara City Center
  • IAȘI – 27 martie, Hotel Unirea
  • CLUJ – 3 aprilie, Hotel Golden Tulipe Ana Dome
  • București – 9 și 10 aprilie, Hotel World Trade Center

„Vocea României” promite un sezon 10 spectaculos, cu voci deosebite, emoții transpuse în versuri și adrenalina scaunelor întoarse. Apăsarea unui buton înseamnă îndeplinirea unui vis! Cei de acasă vor avea parte de un show complex, care le va transmite bucuria și trăirile artiștilor ce vor păși pe scenă.

Urmărește-ne pe Google News