Mergi direct la conținut »
Au picat rețelele de socializare, ea și-a dat jos textila! Protestul inediat al unei vedete
Entertainment Libertatea > Entertainment > Au picat rețelele de socializare, ea și-a dat jos textila! Protestul inediat al unei vedete

Au picat rețelele de socializare, ea și-a dat jos textila! Protestul inediat al unei vedete

O vedetă din Mexic a găsit o modalitate inedită de protest după ce, ziele trecute, rețelele de socializare Facebook și Instagram nu au funcționat. Aceasta a postat pe Twitter o fotografie în care apare goală pușcă, dintr-un pictorial incendiar pe care l-a realizat pentru Playboy în urmă cu cățiva ani.

De Dana Aramă,

Fotomodelul Celia Lora este fiica rockerului mexican Alex Lora. Aceasta este cunoscută și pentru imaginile extrem de provocatoare pe care le postează în mediul online.

Zilele trecute, Celia Lora a fost din nou în centrul atenției. După ce Facebook, Instagram și Whatsapp au avut probleme de funcționare, Celi Lora a postat o fotografie incendiară pe contul său de Twitter.

În fotografia respectivă, mexicanca apare dezbrăcată, într-o ipostază provocatoare care face parte dintr-un pictorial pe care Celia Lora l-a realizat pentru revista Playboy în urmă cu câțiva ani.

„Nu funcționează nici Facebook, nici Instagram? Hai, mergem înainte!”, a fost mesajul transmis de Celia Lora pe Twitter.

Citește și: OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

 

 

Close
Închide
  Close