Mergi direct la conținut »
Augustin Viziru, despre Simona Halep. "E ireal ce a făcut" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Augustin Viziru, despre Simona Halep. "E ireal ce a făcut" | VIDEO

Augustin Viziru, despre Simona Halep. „E ireal ce a făcut” | VIDEO

Augustin Viziru a fost invitat la live-ul de la noizz.ro, unde a comentat, printre altele și despre performanța Simonei Halep de la Rolland Garros.

De Dana Aramă,

 

Simona Halep a avut un meci de infarct în sferturile de finală de la turneul de la Rolland Garros, în compania jucătoarei Angelique Kerber.  Joi, 7 iunie, Simona Halep joacă în semifinale contra jucătoarei de tenis Garbine Muguruza.

Augustin Viziru a comentat despre performanța reușită de Simona Halep.

Nu pot să înțeleg de ce lumea este pornită împotriva Simonei halep. Nu înțeleg de ce nu văd lauda la adresa ei. Este singura sportivă a noastră numărul 1 mondial. Ea a avut ieri un meci cu Angelique Kerber – un război. Ăla nu a fost meci de tenis. Nu o cunosc personal. Este ireal ce a făcut Simona Halep și ea e o războinică din punctul meu de vedere. halep este în semifinale acum și o să joace cu Muguruza. Miza este uriașă. Pentru că dacă am făcut eu calculele bine, Halep, dacă pierde e posibil să piardă poziția 1 de lider mondial, iar Muguruza fiind pe trei, la o diferență foarte mică  de puncte poate să treacă pe 1. Meciul este pe viață și pe moarte. Și ea a avut un meci de trei seturi cu Kerber…  care au fost, vai de mine, nu îmi venea să cred. A fost spectacol”
, a comentat Augustin Viziru, la noizz.ro.

 


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close