Mergi direct la conținut »
Filmul "Avengers: Endgame", cel mai des menţionat în tweet-uri. Ce personaj a primit cea mai multă atenţie
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Filmul "Avengers: Endgame", cel mai des menţionat în tweet-uri. Ce personaj a primit cea mai multă atenţie

Filmul „Avengers: Endgame”, cel mai des menţionat în tweet-uri. Ce personaj a primit cea mai multă atenţie

Producţia de succes ''Avengers: Endgame'' a devenit filmul cel mai des menţionat în mesajele publicate pe Twitter, fiind prezent în nu mai puţin de 50 de milioane de postări, conform unui anunţ publicat, vineri, de reţeaua de socializare.

De Dragoș Tănase,

Machiavelicul Thanos este personajul care a primit cea mai multă atenţie pe Twitter, urmat, în ordine, de Thor, Iron Man, Captain America şi Hulk.

Aceasta este unul dintre cele mai recente recorduri stabilite de popularul film Marvel care a obţinut cele mai mari încasări la nivel mondial în weekendul său de debut în cinematografe, 1,2 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

„Avengers: Endgame”, care a avut premiera la 26 aprilie, încheie povestea celor şase personaje originale Avengers din universul cinematografic Marvel – Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk şi Thor.

Acţiunea este reluată din punctul în care s-a încheiat „Avengers: Infinity War”, în care mulţi dintre eroii Marvel păreau că sunt distruşi de Thanos, interpretat de Josh Brolin. În „Avengers: Endgame”, supereroii supravieţuitori complotează pentru a-l ucide pe Thanos şi încearcă să repare răul făcut de acesta.

Distribuţia îi include pe Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Brie Larson, Paul Rudd, Karen Gillan şi Mark Ruffalo.

„Avengers: Infinity War”, lansat anul trecut, este producţia Marvel cu cele mai mari încasări şi ocupă locul al patrulea în topul încasărilor generale obţinute de un film, cu 2,04 miliarde de dolari.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Recordul pentru cele mai mari încasări realizate de un film este deţinut în prezent de ”Avatar”, cu peste 2,78 de miliarde de dolari după premiera din 2009.

Nu le rata, când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo!


Citește și… Cronică de film. «Captain Marvel» e un nou succes al Universului Marvel, în ciuda actriței din rolul principal

Disney prezintă serviciul său de filme, care concurează direct cu Netflix. Ce filme și seriale poți vedea pe el

Presa americană: Lady Gaga are o relație cu Jeremy Renner, actorul din „Avengers”


 

Close
Închide
  Close